Selecteer een pagina

kunst voor je merk

Schilderij door © Marthijn de Groot

Echte creativiteit vindt haar oorsprong niet in computers of software. Pure orginaliteit ontstaat bij authentiek scheppende creators, zoals kunstenaars, schrijvers, neurowetenschappers, filosofen en andere vrije denkers. Deze onderscheidende orginaliteit kan bedrijven die graag vooroplopen en hun ware ziel willen laten zien, helpen om hun kern te visualiseren én te rationaliseren. Zo kunnen ze oprecht en authentiek aan hun merk bouwen. Dit is vooral van groot belang voor de jonge doelgroep, die direct door standaard marketinglagen heen prikt.

Deze creatieve wereld is zo puur en inventief dat het voor de zakelijke markt lastig kan zijn om op een efficiënte en doeltreffende manier samen te werken. Hier komt mijn expertise om de hoek kijken. Ik ben goed bekend met beide werelden, breng ze samen en zorg voor een mooie effectieve synergie, zodat alle betrokken partijen later met trots kunnen terugkijken op zowel het proces als het resultaat.

Deze authentieke creatieven tonen hun talenten in exclusieve inspiratiesessies, maar ook in strategische, vormgevende en ondersteunende rollen zijn zij zeer waardevol. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

beelden en foto’s

Reclame fotografen en illustratoren hebben zich afgelopen decenia gespcialiseerd in commercieel sterke beelden en illustraties. Je doelgroepen verwachten tegenwoordig meer echtheid en dat je als merk met iets unieks komt. Als je de essentie van je merk in beeld wil laten brengen kom je door het samenwerken met de kunstwereld tot creatievere uitingen. Het is geen gemakkelijke wereld maar samen komen we tot prachtige, authentieke resultaten voor je merk!

een écht merkverhaal

We kennen allemaal de standaard merkverhalen, merkwaarden en communicatiehuizen. Maar wat gebeurt er als je dat nu eens door een filosoof of een neurowetenschapper laat schrijven? Dus niet vanuit de bestaande marketingkennis maar door iemand die de mens en de wereld probeert te begrijpen en beschrijven? Dan komen er hele andere termen uit dan, ‘verbindend’, ‘ondernemend’ en ‘gezonde groei’. Laat staan je purpose, dat wordt opeens een zinnetje wat je écht raakt.

ontmoet vrije denkers

Door mijn achtergrond en interesse in de wereld van het vrije denken (kunst, filosofie en wetenschap) én mijn ervaring in de zakelijke wereld vind ik het leuk om de energieke wereld van de creativiteit te koppelen aan de smart bedrijven van deze wereld. Hierdoor ontstaan unieke samenwerkingen waarbij de essentie van een merk echt goed én onderscheidend wordt neergezet via exclusieve en inspirerende merksessies met de kunstenaars. De kunstwereld kan hierbij de zakelijke wereld wat menselijker maken en de zakelijke wereld laat hiermee iets van hun persoonlijkheid zien, wat weer meer vertrouwen schept bij hun doelgroep. Win-win!

portret Gerard Buitendijk

Gerard Buitendijk – Impresario voor Creators

Als Impresario fungeer ik als de verbindende schakel en breng ik deze creativelingen pur sang samen met de juiste opdrachtgevers, aangezien zakelijke samenwerking voor hen vaak een uitdaging is. In deze prachtige samensmelting zal jouw merk zich ontvouwen op een tastbare en betoverende wijze.

Work, Meet & Greet

De Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg

postadres

Meent 9
4141 AA Leerdam
+31 6 54 290 933 hello@gerardbuitendijk.nl

Subscribe/Aanmelden

Subscribe/Aanmelden

Subscribe here to my newsletter.
Every month a nice promotion or an interesting article

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Iedere maand een leuke actie of een interessant artikel

You have Successfully Subscribed!

Subscribe/Aanmelden

Subscribe/Aanmelden

Subscribe here to my newsletter.
Every month a nice promotion or an interesting article

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Iedere maand een leuke actie of een interessant artikel

You have Successfully Subscribed!